Oman yrityksen perustaminen | Free-Yrittäjyys

Oman yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen voi olla myös helppoa

Free-Yrittäjyyden avulla saat Y-tunnuksen vain liittymällä palveluun. Palveluun liittyminen on ilmaista ja lisäämme sinut verohallinnon alv- ja ennakonperintä rekistereihin.

Saat Y-tunnuksen muutaman päivän sisällä ja voit aloittaa heti oman yritystoimintasi Free-Yrittäjyyden avulla.

Free-Yrittäjyyteen perustettavat yritykset ovat toiminimiä, eli yksityinen elinkeinon harjoittaja. Tämä on edullisin ja nopein tapa saada oma yritys pystyyn. 

Joissain tapauksissa osakeyhtiö voi toimia paremmin, mutta tämä on huomattavasti hankalampi yritysmuoto suuren byrokratian ja alkupääoman takia.

Turvallisin tapa yrittää

Free-Yrittäjyys vs kevyryittäjyys?

Yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden varsinainen ero on y-tunnus. Kevytyrittäjillä ei ole y-tunnusta, joten heidän kulujen vähennys tapahtuu henkilökohtaisessa verotuksessa kun taas yrittäjillä kulut vähennetään kirjanpidossa ja ne vaikuttavat tulokseen.

Free-Yrittäjyydessä sinulle perustetaan y-tunnus, jolloin pystyt vähentämään kulusi kirjanpidossasi. Jos sinulla on vähän kuluja ja hankintoja, etkä palkkaa henkilökuntaa on kevytyrittäjyys sinulle varmasti helpompi vaihtoehto.

Mitä on Free yrittäjyys?

Free-yrittäjyys tekee yrityksen perustamisesta helppoa, perustaen sinulle yrityksen puolestasi. Yritys liitetään ennakonperintä- ja alv-rekisteriin, ilmaiseksi.

Jos haluat laittaa yrityksesi kaupparekisteriin, sekin onnistuu hallinnointikulun hinnalla.

Free-Yrittäjyyden avulla laskutat ja kirjaat kulusi helposti. Sinun ei tarvitse miettiä verotukseen tai kirjanpitoon liittyviä asioita koska Free-Yrittäjyys huolehtii niistä puolestasi!

UKK

 

Ryhdy yrittäjäksi ilmaiseksi!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

 

 

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45