Free-Yrittäjyys | Free-Yrittäjyys

Free-Yrittäjyys

Mikä on Free-Yrittäjyys?

Free-Yrittäjyys uudenlainen tapa yrittää – turvallisesti. Free-Yrittäjyyden avulla saat y-tunnuksen, keskityt siihen missä olet paras ja annat Free-Yrittäjyyden hoitaa kaikki byrokratia puolestasi!

Free-yrittäjyyden tarkoitus on tehdä yrittäjyyden aloittamisesta helpompaa.

Free-Yrittäjyyden kautta perustettavat yritykset ovat toiminimiä, eli yksityisiä elinkeinonharjoittajia. Tämä on edullisin ja nopein tapa saada oma yritys pystyyn.

 

Turvallisin tapa yrittää

Free-Yrittäjyys vs kevyryittäjyys?

Yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden varsinainen ero on y-tunnus. Kevytyrittäjillä ei ole y-tunnusta, joten heidän kulujen vähennys tapahtuu henkilökohtaisessa verotuksessa kun taas yrittäjillä kulut vähennetään kirjanpidossa ja ne vaikuttavat tulokseen.

Free-Yrittäjyydessä sinulle perustetaan y-tunnus, jolloin pystyt vähentämään kulusi kirjanpidossasi. Jos sinulla on vähän kuluja ja hankintoja, etkä palkkaa henkilökuntaa on kevytyrittäjyys sinulle varmasti helpompi vaihtoehto.

Mitä on Free yrittäjyys?

Free-yrittäjyys tekee yrityksen perustamisesta helppoa, perustaen sinulle yrityksen puolestasi. Yritys liitetään ennakonperintä- ja alv-rekisteriin, ilmaiseksi.

Jos haluat laittaa yrityksesi kaupparekisteriin, sekin onnistuu hallinnointikulun hinnalla.

Free-Yrittäjyyden avulla laskutat ja kirjaat kulusi helposti. Sinun ei tarvitse miettiä verotukseen tai kirjanpitoon liittyviä asioita koska Free-Yrittäjyys huolehtii niistä puolestasi!

UKK

 

Ryhdy yrittäjäksi ilmaiseksi!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

 

 

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45